Általános kvízgyűjtemények > Kvíz, kvízjátékok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Általános kvízgyűjtemények > 10 weboldal. Kategória leírása: Kvízgyűjtemények, kvíz játékok többféle témában.
Szponzorált linkek
Kvizpart.hu
http://www.kvizpart.hu/

Kvízpart - kvízek sokasága a www.kvizpart.hu oldalon.

Kvizpart.hu
ipm elmebajnokság
http://elmebajnoksag.hu/

Ez az EB nem a fociról szól. Izmos vagy? Az itt nagyon kevés. De ha több eszed van, mint egy cserebogárnak, máris válaszolhatsz néhány állati jó kérdésre. Irány mondjuk a Bioszféra! Persze választhatsz más témakört is, ha inkább a történelemben, a csillagászatban vagy éppen a művészetekben próbálnád ki magad. Válaszolj minél több kérdésre jól, s ha te leszel a legelmésebb játékos a hónapban, ajándékot kapsz. Hiszen ez itt az IPM-Elmebajnokság!

ipm elmebajnokság
Blocks.hu kvízjáték
http://blocks.hu

A Blocks.hu nyereményjátékkal akár minden hónapban nyerhetsz. Ha játszani szeretnél, csak annyi a teendőd, hogy regisztrálsz oldalunkon, válaszolsz a kvízkérdésre minél több nap, ajánlod az oldalt ismerőseidnek, ezáltal nőnek a nyerési esélyeid. Belépés után kattints a mai napra és válaszold meg az aznapi kérdést! Ha kihagytál egy napot, dobj a dobókockával és ha szerencsés vagy, pótolhatod az elmúlt napokat. Nyereményeket háromféle módon nyerhetsz: kvízjáték pontok alapján, sikeres ajánlások alapján és összesített pontok alapján.

Blocks.hu kvízjáték
Kvizkirály
http://www.kvizkiraly.hu/

Kvízkirály kvízgyűjtemény. Kvízek különböző nyereményekkel.

Kvizkirály
KvízCity33.
http://www.kvizcity33.hu

Igényes kvízjáték oldal. Nálunk nemcsak szlogen a tanulás. Minden kvízkérdésünkhöz válaszmagyarázat tartozik. Kvízek sok témakörben.

KvízCity33.
Kvízek a delmagyar.hu-n
http://www.delmagyar.hu/kviz/

Kvízgyűjtemények a delmagyar.hu oldalon. Sport, művelődés, mozi, stb.

Kvízek a delmagyar.hu-n
Lottie
http://www.lottie.hu

A megszokottól eltérő, begépelős kvízek, tesztek, fejtörők, rejtvények történelem, földrajz, tudomány, művészet, irodalom, zene, film, televízió, sport, vallás és egyéb témakörökben. Szótanító kvízek angol, német, francia, spanyol és olasz nyelven.

Lottie
Kvizklub.hu
http://www.kvizklub.hu/index.php

Kvízklub.hu - többféle kvíz, több játékkategóriában.

Kvizklub.hu
Egy igazán letisztult oldalon csak bátraknak Kvíz játék.
http://www.ratiorota.com

Letisztult honlap. Kérdések több nyelven. Szuper Demo játék. Ha igazán bátor valaki kipróbálhatja a nyereményjáték részét is. Kellemes idő töltésnek megfelelő.

Egy igazán letisztult oldalon csak bátraknak Kvíz játék.
KvizRobi
http://kvizrobi.hu/

Elindult egy új kvíz játék, Havonta értékes nyereményeket lehet nyerni! Regisztráció és a játék ingyenes. Regisztráció már él! Első játék a nyereményekért januárban indul!

KvizRobi
Hirdetések
Oldal leírása
kviz.wyw.hu: Kvíz, kvízjáték katalógus - kvízjátékok, kvízek. Történelmi, térképes, film, speciális, művészeti, vallásos, felnőtt kvízek.
Gyűjteményünkben 165 válogatott kvíz, kvízjáték témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 165 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 44520